Diensten

Ketelvervanging
Een cv-ketel heeft een levensduur die ligt tussen de tien en vijftien jaar. Wanneer blijkt tijdens onderhoud dat de cv-ketel aan vervanging toe is, zal onze monteur u hiervan op de hoogte brengen. PvD maakt dan met u een afspraak om de situatie ter plaatse te bekijken en hiervoor een passende vrijblijvende aanbieding te doen.

De bestaande ketel zal dan vervangen worden door een nieuwe cv-ketel met of zonder warm water, HR of VR, staand of hangend aan de muur. Dit zal allemaal afhankelijk zijn van de situatie waar de plaats van de cv-ketel is en het gebruik hiervan.

CV installaties
Veel oudbouw huizen worden nog verwarmd door middel van een enkele gaskachel in de woonkamer. Voor de aanleg van een complete cv-installatie met of zonder warm water bent u bij PvD aan het goede adres.

Elektra

PvD legt elektrische installaties aan voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw (nieuwbouw en bestaande bouw).
Wij verzorgen veilige en degelijke elektrotechnische installaties en meterkasten. Wij leggen complete sterkstroom en zwakstroom netwerken aan. Dit gebeurt volgens de ISO en NEN normen. Naast de aanleg van nieuwe installaties, kunt u bij ons terecht voor het vervangen, dan wel de uitbreiding van bestaande installaties. Tevens voeren wij keuringen uit.

Gasleidingen
Voor het vervangen van uw bestaande gasleiding of voor het aanleggen van een compleet nieuwe gasleiding voor uw cv-ketel en andere gasverbruikenden toestellen bent u bij PvD aan het goede adres.

MV installaties
Alle nieuwbouwhuizen zijn voorzien van mechanische ventilatieboxen of kanaalventilatoren. PvD kan er voor zorgen dat uw woning voorzien wordt van mechanische ventilatie of het vervangen van de bestaande mechanische ventilatievoorziening.

Vloerverwarming
Vloerverwarming is bijzonder zuinig met energie. Door de grotere behaaglijkheid en de gelijkmatige temperatuursverdeling in de woonkamer, kan de ruimtetemperatuur gemiddeld 2 a 3 graden lager worden ingesteld. Doordat er een gelijkmatigere temperatuur in de woonkamer heerst wordt luchtcirculatie voorkomen, daardoor is er geen koude trek langs de vloeren.

Onderhoud
Alle gasverbruikenden toestellen bij u in huis dienen volgens de voorschriften van de fabrikant jaarlijks te worden onderhouden. Bij PvD kunt u een contract afsluiten dat uw cv-ketel jaarlijks wordt onderhouden en als u onverhoopt in het weekeinde of s avonds een storing heeft dat wij dan ook langs komen.

Sanitair
Na tal van jaren met dezelfde badkamer of toilet te hebben gedaan wordt het wel eens tijd om de badkamer of het toilet te vernieuwen. Bij een aantal showrooms van diverse Groothandels kunnen sanitaire artikelen worden uitgezocht en dan worden deze geplaatst door PvD. Wij werken nauw samen met diverse aannemingsbedrijven en elektriciens uit de regio, zodat wij voor een totale badkamerverbouwing u een passende prijsaanbieding kan doen.

Waterleidingen
Voor het wijzigen van uw waterleiding voor de sanitaire toestellen die vervangen gaan worden, of het vervangen van uw loden waterleiding, of het vervangen van uw totale waterinstallatie kunnen wij bij PvD diversen voorstellen doen uitvoeren naar de wensen van de klant.

Riolering
Voor de gehele riolering in en rond om uw huis en de aansluiting hiervan op het gemeenteriool bent u bij PvD op de juiste plaats. Diversen materialen kunnen hiervoor toegepast worden, zoals kunststof, gietijzer of PE, afhankelijk van de situatie en wens worden deze materialen toegepast.

Ook het vervangen van uw bestaande asbest riolering, kan door PvD b.v. worden uitgevoerd, dit zal dan gebeuren in samenwerking met een asbest verwijderingbedrijf.

Dakwerken

Wanneer uw dakbedekking, dakgoten en hemelwaterafvoeren toe zijn aan vervanging of reparatie bent u bij PvD b.v. op het goede adres. Wij maken hierbij gebruik van diverse materialen, zoals bitumineuze of zinken dakbedekking, zinken- of pcv- goten en pvc- zinken- of loro hemelwaterafvoeren, inclusief de aansluiting op het grondriool.

 

© Udinga Media
admin